Acasa Curiozitati VIDEO: Opel Astra Copacabana, editie speciala cu scaune imbracate in gazon si covorase din nisip si scoici, de 1 aprilie

VIDEO: Opel Astra Copacabana, editie speciala cu scaune imbracate in gazon si covorase din nisip si scoici, de 1 aprilie

de Adrian Mitrea

Opel Astra Copacabana (sursa - Opel)

„Noul Opel Astra Copacabana evoca soarele si pasiunea Braziliei pe drumuri europene. Modelul special este obligatoriu pentru toti fanii adevarati ai fotbalului – de la Rotterdam la Istanbul, de la Ploiesti la Liverpool si Dortmund”, potrivit Opel. Printre alte dotari inedite, Opel Astra Copacabana are vuvuzela in loc de claxon, scaune imbracate in gazon natural si covorase din nisip fin, cu scoici, a anuntat Opel, de 1 aprilie.

Steagul brazilian pe acoperis, palmieri si linii de dans de-a lungul usilor – exteriorul deja arata deja temperament sud american. Si, intr-adevar, sub capota noul motor pe benzina 1.6 Turbo de 200 CP/147 kW asteapta sa fie dezlantuit.

„Cu sportivul Astra, Opel isi continua angajamentul in fotbalul profesionist international. Copacabana este la fel de fermecator ca un vrajitor cu mingea brazilian si va atrage atentia la fiecare eveniment public din aceasta vara”, noteaza producatorul auto german.

Accelerarea de la 0 la 100 km/h se face in 7,9 secunde si „va lipi soferul inapoi in scaunul din tapiteria din iarba adevarata”.

Designerii de interior ai Opel au utilizat cu succes iarba originala de pe faimosul stadion Maracana. Fiecare masina vine cu un certificat de confirmare a autenticitatii acesteia. La fel de autentice sunt si spatiile pentru picioare umplute cu cel mai fin nisip Copacabana – acest indiciu de plaja este cel care a si dat numele Astra. Si fiecare editie speciala vine cu o pereche de papuci flip-flops.

„Disponibil in tonuri de Samba sau Vuvuzela, claxonul ofera atmosfera adevarata de stadion, la fel ca si dispenserul bauturilor care mixeaza caipirinhas rece ca gheata in timpul condusului – fara alcool, desigur. Asta intrucat Cachaca merge direct in rezervor, pe post de turbo cocktail. Astra Copacabana este la fel de brazilian ca Pele si la fel de german ca Jurgen Klopp – un amestec cu adevarat exotic: pentru doar 24.444,44 euro, de 1 aprilie, la dealerii Opel”, se arata intr-un comunicat al marcii.

Opel Astra Copacabana (sursa - Opel)

Opel Astra Copacabana (sursa - Opel)

Lasa un comentariu