Acasa Foto FOTO: Range Rover Evoque Autobiography Dynamic debuteaza la Geneva

FOTO: Range Rover Evoque Autobiography Dynamic debuteaza la Geneva

de Adrian Mitrea

Range Rover Evoque Autobiography Dynamic (sursa - Land Rover)

Cel mai mic SUV Range Rover, Evoque, primeste si el o versiune Autobiography, la fel ca fratele mai mare, insa in cazul mezinului gamei este vorba despre Autobiography Dynamic. Masina vine cu motor pe benzina de 2 litri, turbo, de 285 CP si 400 Nm, cuplat la o transmisie automata ZF cu 9 viteze.

De asemenea, Range Rover Autobiography Dynamic are si un sistem multimedia nou, denumit Land Rover InControl, care permite redarea pe ecranul masinii a unor aplicatii speciale instalate pe telefon, soferul avand posibilitatea sa le utilizeze la fel de usor ca pe smartphone. Practic, utilizatorii de telefoane inteligente descarca aplicatiile specifice Land Rover InControl (disponibile pentru Android si iOS), iar cand se conecteaza cu telefonul prin cablu la interfata masinii pot vedea pe ecranul multimedia din bord exact ce vad pe telefon si pot utiliza toate functiile.

Eticheta Dynamic presupune ca masina are setari ceva mai sportive decat versiunile Evoque obisnuite, avand frane cu discuri de 350 mm diametru pe fata si sistem de control al cuplului la virare, prin franare, in echiparea standard (TVB – Toque Vectoring by Braking).

De la momentul lansarii sale, in 2011, Range Rover Evoque a fost comercializat in 270.000 exemplare la nivel mondial.

Lasa un comentariu