Acasa Foto FOTO: McLaren 650S, o noua masina sport pura, britanica

FOTO: McLaren 650S, o noua masina sport pura, britanica

de Adrian Mitrea

McLaren 650S Coupe (sursa - McLaren)

McLaren lanseaza un nou automobil sport de lux, 650S Coupe, menit sa completeze gama brandului britanic si sa se aseze intre modelul MP4-12C si modelul P1. McLaren 650S este disponibil in versiuni de caroserie Coupe si Spider (decapotabil, cu plafon rigid retractabil), iar premiera mondiala va avea loc la Salonul Auto de la Geneva (6-16 Martie).

Indicativul 650S vine de la puterea dezvoltata de motorul biturbo V8 de 3,8 litri (650 CP) si de la Sport, explica McLaren. 650S e la fel de eficient ca MP4-12C, insa apasarea la sol la 240 km/h este mai mare cu 24%, potrivit producatorului.

Masina beneficiaza de suspensie electronica PCC (ProActive Chassis Control) reglabila in modurile Normal, Sport si Track.

McLaren spune ca nu a compromis absolut deloc confortul soferului si pasagerului in 650S, iar lista de tehnologii menite sa creasca ergonomia si confortul e chiar impresionanta pentru un automobil care pare orientat doar catre performante dinamice. Este vorba despre sistem de navigatie, conectivitate Bluetooth pentru telefon si tethering wireless, comenzi vocale, volan reglabil electric, camera video pentru marsarier.

Lasa un comentariu