Acasa Revista Presei Revista presei, 13 feb: Renault nu vrea sa paraseasca Romania. Ferrari a trecut la turbo

Revista presei, 13 feb: Renault nu vrea sa paraseasca Romania. Ferrari a trecut la turbo

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Renault nu vrea sa paraseasca Romania, unde a investit peste doua miliarde euro, dar evolutia infrastructurii este determinanta pentru proiectele viitoare, a anuntat grupul francez, dupa ce presedintele Basescu a sustinut ca nefinalizarea Coridorului IV va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, scrie HotNews.ro.

Transportatorii au prins curaj si au inmatriculat peste 3.200 de camioane anul trecut, in crestere cu 13%, titreaza Ziarul Financiar.

Ferrari California a primit un facelift subtil, alaturi de un motor V8 twin-turbo de 560 CP si 755 Nm. Modelul italian va debuta la Salonul Auto de la Geneva, informeaza Automarket.ro.

Fiat va introduce pe pietele emergente modelul Avventura, prezentat acum sub forma de concept, care se vrea un soft-roader realizat pe baza modelului Punto, relateaza voom.ro.

General Motors a anuntat ca anul acesta intentioneaza sa-si plateasca directorul general, Mary Barra, cu 14,4 milioane de dolari, cu 60% mai mult fata de cat i-a dat predecesorului acestuia, Dan Akerson, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu