Acasa Revista Presei Revista presei, 18 dec: Autostopul ar putea fi interzis in Romania. Noul Cod Rutier, amanat pentru 2014

Revista presei, 18 dec: Autostopul ar putea fi interzis in Romania. Noul Cod Rutier, amanat pentru 2014

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Soferii care transporta persoane „la ocazie”, fara autorizatie, risca amenzi de 1.000 – 5.000 lei, potrivit unui proiect de OUG initiat de Ministerul Transporturilor, care argumenteaza ca aceste „practici ilicite” afecteaza activitatea firmelor autorizate, bugetul de stat si siguranta circulatiei, scrie Ziarul Financiar.

Noul Cod Rutier, ce prevede sanctiuni mult mai aspre pentru soferii indisciplinati, a fost amanat pentru urmatoarea sesiune parlamentara, ce va incepe pe 27 ianuarie 2014. Care sunt principalele modificari ale legislatiei, scrie informatiiauto.ro.

De la lansarea din 1989, sportiva compacta Mitsubishi Eclipse a ajuns la generatia cu numarul patru, iar productia a fost oprita in 2011. Lucru care nu-i limiteaza deloc pe unii designeri, relateaza ProMotor.ro.

Audi confirma 11 modele noi, titreaza voom.ro.

Casa de tuning Gemballa a modificat un Porsche Panamera Turbo pentru a dobori recordul mondial de viteza al un model care cantareste peste doua tone. Exemplarul a reusit sa atinga 338 de km/h, informeaza Automarket.ro.

Lasa un comentariu