Acasa Revista Presei Revista presei, 3 dec: Toyota Verso e prima japoneza cu motor BMW. Jucarii Mercedes-Benz pentru Craciun

Revista presei, 3 dec: Toyota Verso e prima japoneza cu motor BMW. Jucarii Mercedes-Benz pentru Craciun

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Toyota a anuntat debutul primului sau model echipat cu motor diesel BMW. Este vorba despre familistul Verso, care se va bucura de serviciile unui diesel de 1.6 litri disponibil si pe BMW Seria 1, scrie Automarket.ro.

Uzina Ford de la Craiova a fost oprita doua luni anul acesta. Daca ar fi mers, pe portile fabricii ieseau 14.800 de masini de 220 mil. euro, scrie Ziarul Financiar.

Jaguar Land Rover va construi o fabrica in Brazilia, titreaza voom.ro.

Accidentul in care a murit Paul Walker, protagonistul francizei cinematografice „Furios si iute/ Fast & Furious”, a fost cauzat de o defectiune mecanica a automobilului Porsche – probabil o scurgere de lichid la sistemul de directie – in care se afla actorul, potrivit wall-street.ro.

Lamborghini Veneno a fost masina-eveniment care a marcat 50 de ani de la nasterea producatorului cu sediul in Sant’Agata Bolognese. Dar oare cum va arata echivalentul lui Veneno de la aniversarea de 60 de ani? Thomas Granjard are o idee, relateaza ProMotor.ro.

Colectia „Stele de Craciun 2013” de la Mercedes-Benz vine in intampinarea sarbatorilor de iarna cu peste 40 de idei de cadouri pentru intreaga familie. Chiar si un model SLS AMG va fi disponibil de data aceasta sub forma unei masini de jucarie, relateaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu