Acasa Jaguar Jaguar XF restilizat apare in 2012, cand va primi si o versiune break

Jaguar XF restilizat apare in 2012, cand va primi si o versiune break

de Adrian Niculescu

Jaguar XJ (sursa - 0-100.ro)

Constructorul auto britanic Jaguar va lansa in 2012 varianta restilizata (facelift) a modelului XF si tot atunci va incepe si comercializarea variantei de caroserie break a acestui model, potrivit 4wheelsnews.com.

Aceeasi sursa mai spune si ca Jaguar pregateste un o decapotabila denumita XE, care va concura cu BMW Z4.

Pe langa acest model, Jaguar are planuri sa produca un model tip coupe cu cinci usi, care sa concureze cu Audi A5 Sportback, recent lansat si in Romania.

Atat Jaguar XF facelift, cat si celelalte doua modele, vor avea partea frontala inspirata de cel mai nou model din gama Jaguar, limuzina XJ.

Toate aceste informatii legate de noile modele Jaguar au aparut dupa ce acum o saptamana Tata Motors, proprietarul Jaguar Land Rover, a anuntat oficial ca va extinde gamele ambelor marci.

Cu toate acestea, Jaguar a confirmat doar lansarea unui nou SUV Land Rover, bazat pe conceptul LRX.

„Portofoliile ambelor marci (Jaguar si Land Rover  – n.r.) vor fi extinse prin produse care vor penetra noi segmente, pastrand designul specific Jaguar si Land Rover, performanta si excelenta tehnologica. Mai mult, o noua generatie de sedanuri, masini sport si SUV-uri cu greutate redusa si cu tehnologii hibride si electrice vor ajuta la imbunatatirea consumului de carburant si a emisiilor de dioxid de carbon”, anunta Tata Motors pe 24 septembrie.

Lasa un comentariu