Acasa Revista Presei Revista presei, 5 noi: Dacia continua sa creasca in Germania. Test gratuit pentru lumini de la Mercedes-Benz

Revista presei, 5 noi: Dacia continua sa creasca in Germania. Test gratuit pentru lumini de la Mercedes-Benz

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Germania au crescut cu 0,8% in primele zece luni, la 38.431 unitati, in timp ce declinul pietei a incetinit la 5,2%, potrivit datelor publicate, luni, de oficiul german pentru inmatriculari auto, scrie Ziarul Financiar.

Englezii de la Rolls-Royce au confirmat versiunea decapotabila a lui Wraith pentru anul 2015. Modelul va fi inspirat de versiunea decapotabila a lui Phantom, informeaza Automarket.ro.

Tuningwerk a creat un BMW M135i si mai puternic, scrie ProMotor.ro.

Testul gratuit de lumini a ajuns la al cincilea an consecutiv de desfasurare. Verificarea si reglarea luminilor exterioare pentru toate autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz se pot efectua gratuit in perioada 1-30 noiembrie 2013, potrivit informatiiauto.ro.

Comma Oil, liderul britanic-brazilian in uleiuri de masina si substante chimice pentru intretinerea autovehiculelor si a vehiculelor comerciale, anunta gama de produse listate in TecDoc, cea mai mare resursa online de informatii despre componente pentru piata auto secundara din Europa, relateaza voom.ro.

Primele unitati 4C Launch Edition au fost livrate, titreaza AutoCool.ro.

Lasa un comentariu