Acasa Revista Presei Revista presei, 18 oct: Noul Ford Mustang apare in decembrie. Duster Pick-Up, creat in Romania

Revista presei, 18 oct: Noul Ford Mustang apare in decembrie. Duster Pick-Up, creat in Romania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Volvo a dezvoltat un concept revolutionar de structura usoara pentru stocarea energiei, ce ar putea imbunatati utilizarea energetica a viitoarelor masini electrificate, potrivit informatiiauto.ro.

Germania castiga. Ministrii UE, de acord cu blocarea legii emisiilor de CO2, titreaza voom.ro.

Dacia Duster Pick-up a devenit realitate gratie unui proiect privat realizat de Romturingia, cu sprijinul Renault Tehnologie Roumanie, relateaza autoindustry.ro.

Ford va prezenta noul Mustang in decembrie, titreaza autoplay.ro.

Rolls Royce a gandit o editie speciala a modelului Phantom Coupe. Se numeste Ghawwass Edition si a fost dedicata cautatorilor de perle din Bahrain, potrivit Automarket.ro.

Volumul de vanzari Mazda continua trendul ascendent pe piata din Romania. Dupa primele noua luni compania a comercializat local 409 unitati, mai mult cu 27% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, informeaza ProMotor.ro.

Compania New Kopel, specializata in activitati de inchirieri auto prin Sixt Rent a car, leasing operational prin Sixt New Kopel Operational Leasing, comert si reparatii de vehicule noi prin Union Motors si vanzari de vehicule rulate prin AAA New Kopel a anuntat astazi schimbarea managementului. Functia de CEO, detinuta pana acum de Duddy Perry a fost preluata de Bas Hoekstra, scrie capital.ro.

Lasa un comentariu