Acasa Curiozitati VIDEO: GHE-O RESCUE in actiune, vehicul de interventii facut de Bogdan Oprea, seful firmei de securitate BGS

VIDEO: GHE-O RESCUE in actiune, vehicul de interventii facut de Bogdan Oprea, seful firmei de securitate BGS

de Adrian Mitrea

GHEO-O RESCUE (sursa - ghe-o.com)

Seful firmei de securitate BGS, Bogdan Oprea, a creat mai multe vehicule speciale pentru interventii, iar modelul GHEO-O RESCUE este expus la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A) ce are loc intre 10 si 20 octombrie. Ideea este de a crea un vehicul utilitar romanesc mai bun decat modelul militar Hummer H1, urmand ca ulterior sa fie folosit pentru a salva oameni din fata unor situatii extreme. Fiindca la SAB&A prototipul GHE-O RESCUE este prezentat static, iata cateva clipuri care ilusreaza cel mai bine ideea.

Vehiculul GHEO-RESCUE poate fi echipat cu roti sau senile pe rotile din spate, plug si GPS. El poate transporta pana la 11 persoane si poate fi incarcat cu o tona de apa pentru stingerea incendiilor, avand in echipare doua motopompe. Prototipul are o greutate de 3,2 tone, 5,2 metri lungime, 2,7 metri latime si 2,4 metri inaltime.

3 comentarii

ion 30 noiembrie 2013 - 14:02

Felicitari! Cred ca multi neaveniti isi dau cu parerea despre constructor si mai putin despre masina Este o mare realizare care merita apreciata ,iar oamenii care au realizata in frunte cu seful firmei au dovedit ,competenta .ambitie si dragoste de Romania.
TOt respectul si stima pentru ei

Reply
dryver 29 ianuarie 2014 - 21:17

respect pt asemenea vehicul construit in romania.de ce nu il vedem acum in zapadă la buzău brăila galați??ar prinde bine o demonstrație poate ar comanda și autoritățile locale cîteva bucăți…

Reply
oroblu 31 ianuarie 2014 - 21:03

autovehicolul are multe calitati,sarcina utila, faptul ca se poate deplasa aproape in orice conditii, ramane de vazut fiabilitatea ,si de ce nu ar fi interesant un raport calitate pret.
personal as vrea sa vad mai multi investitori interesati, de ex. antreprenorii din telecomunicatii, ar fi un foarte util autolaborator de fibra optica, sau de ce nu in ind. forestiera.
totusi un pret de peste 100 k euro fara T.V.A. va face pe ulti sa se orienteze spre alte autovehicule de teren, nu la fel de "tari" dar cu preturi mult mai omenesti. Suzuki Samuray , cu motor 1.3 are un pret de max 2.5 k.

Reply

Lasa un comentariu