Acasa Revista Presei Revista presei, 30 sept: Daimler se imprumuta la 40 de banci. Noua tehnologie pentru stergatoare de la Bosch

Revista presei, 30 sept: Daimler se imprumuta la 40 de banci. Noua tehnologie pentru stergatoare de la Bosch

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Daimler, proprietarul Mercedes-Benz, a incheiat un acord cu un consortiu format din peste 40 de banci pentru o linie de credit de 9 miliarde euro, finantand astfel programul ambitios de dezvoltare a unor modele noi, potrivit informatiiauto.ro.

Bosch a prezentat un sistem inovator pentru stergerea parbrizului. Denumit Jet Wiper, sistemul include elementele tip duza, integrate in bratul stergatorului, care pulverizeaza lichidul de spalare pe parbriz chiar in fata lamelelor. Ca urmare, suprafata parbrizului este curatata in mod uniform, iar lichidul pulverizat nu afecteaza vizibilitatea soferului, scrie capital.ro.

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine lucreaza la un proiect care, daca va fi aprobat, va duce la scumpirea rovinietei pentru autoturisme si o mare parte a vehiculelor de transport, relateaza voom.ro.

Care e pretul corect pentru o masina second hand? Sau cate nu stie romanul amator de second hand, titreaza ProMotor.ro.

Opel poarta discutii cu partenerii de la PSA Peugeot Citroen privind mutarea productiei lui Zafira Tourer in fabrica din Sochaux incepand cu anul 2015, informeaza Automarket.ro.

Reprezentantii Lamborghini au confirmat explicit pentru prima data ca SUV-ul Urus va intra in productia de serie, potrivit autoindustry.ro.

TOP 10: cele mai ravnite masini din ultimii 25 de ani. Cele de familie castiga in fata celor de lux, titreaza wall-street.ro.

Lasa un comentariu