Acasa Revista Presei Revista presei, 19 sept: Faurecia investeste in Romania. Volkswagen va oferi in curand doar motorizari turbo

Revista presei, 19 sept: Faurecia investeste in Romania. Volkswagen va oferi in curand doar motorizari turbo

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) va acorda producatorului de componente auto Faurecia un imprumut de 122,5 milioane de euro pentru dezvoltarea operatiunilor companiei in mai multe tari, inclusiv Romania, informeaza Ziarul Financiar.

Italienii de la Fiat vor sa lanseze cinci modele noi in urmatorii ani pentru a atinge profit pe piata europeana. Acestea vor fi derivate din familiile Panda si 500, spun cei de la Automotive News, citati de Automarket.ro.

Volkswagen planuieste un Up! cu ampatament lung, potrivit voom.ro.

Pasiunea pentru masini l-a propulsat pe un american din Texas direct in Cartea Recordurilor! Acesta a reusit sa construiasca cea mai mica masina legala din lume, relateaza wall-street.ro.

Un oficial Volkswagen a dezvaluit ca firma planuieste sa echipeze toate modelele sale cu motoare turbo, in viitorul apropiat, scrie autoplay.ro.

Grand Theft Auto 5, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an, poate fi cumparat in Romania la preturi cuprinse intre 259 de lei si 799 de lei pe site-urile celor mai importantti retaileri online, relateaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu