Acasa Mazda Noua Mazda3 costa intre 14.990 si 27.990 euro cu TVA in Romania

Noua Mazda3 costa intre 14.990 si 27.990 euro cu TVA in Romania

de Adrian Mitrea

Mazda3 Hatchback 2013 (sursa - Mazda)

A treia generatie a modelului compact Mazda3 va fi lansata in Romania in octombrie, la preturi cu TVA cuprinse intre 14.990 si 27.990 euro, ambele versiuni de caroserie disponibile (sedan si hatchback) avand acelasi pret, a anuntat Mazda Romania. Totusi, versiunea sedan nu poate fi echipata cu transmisie automata si motor diesel.

Noua Mazda3 afiseaza limbajul de design KODO (sufletul miscarii) si beneficiaza de tehnologii SKYACTIV. Reprezentand motoare, transmisii, caroserii si sasiuri usoare, tehnologia SKYACTIV a fost dezvoltata de Mazda de la zero pentru a constitui baza vehiculelor ultra-eficiente. SKYACTIV a ajutat de asemenea Mazda sa revina din punct de vedere al business-ului: au crescut considerabil eficienta proceselor de productie si de dezvoltare, noteaza compania.

click aici pentru galeria foto

“Totul este incitant la noua Mazda3, de la felul cum arata si cum se simte pana la performantele dinamice, feedback-ul rapid, fiabilitatea si costurile de operare”, a declarat presedintele si directorul general executiv (CEO) al Mazda Motor Europe, Jeff Guyton. “Deja avem asteptari mari in ceea ce priveste succesul vanzarilor acestui model, dar cred ca s-ar putea sa ne surprinda chiar si pe noi”, a adaugat el.

Noua compacta, care va reprezenta aproximativ o treime din vanzarile Mazda la nivel international, este un element vital al planurilor companiei.

Pe langa design-ul KODO, noua Mazda3 prezinta un interior complet refacut. Mazda vine si cu un concept de conectivitate atasat vehiculului. Acesta integreaza, printre altele, AhaTM radio.

Noua Mazda3 este, de asemenea, cel mai nou model dezvoltat in concordanta cu strategia Sustainable Zoom-Zoom prin care Mazda doreste sa construiasca autovehicule economice si sigure care sunt insa impresionant de placut de condus.

Mazda3 beneficiaza de i-Stop (un sistem Start/Stop eficient) si i-ELOOP (sistem de franare regenerativa).

Mazda3 concureaza cu modele precum Volkswagen Golf, Seat LeonOpel Astra si Ford Focus daca vorbim despre caroseria hatchback, iar cazul versiunii sedan concurentii sunt modele ca Ford FocusRenault Fluence si Volkswagen Jetta.

Preturi Mazda3 2013 (sursa - Mazda)

Mazda3 Sedan 2013 (sursa - Mazda)

Lasa un comentariu