Acasa Ford FOTO: Ford Mondeo Vignale Concept anunta lansarea unui program special de personalizare a masinilor Ford

FOTO: Ford Mondeo Vignale Concept anunta lansarea unui program special de personalizare a masinilor Ford

de Adrian Mitrea

Ford Mondeo Vignale Concept (sursa - Ford)

Ford va lansa la inceput de 2015 un program special de personalizare a masinilor sale, plus servicii, totul ambalat sub numele Vignale. Pentru a ne arata ce inseamna mai exact Vignale, Ford aduce la Salonul Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie) Mondeo Vignale Concept. Programul de personalizare Vignale este dedicat exclusiv clientilor din Europa si primul model care va putea beneficia de el este Mondeo, urmand ca apoi sa se adauge si alte modele.

Din primele informatii si fotografii cu Mondeo Vignale Concept reiese ca masinile Ford Vignale vor avea materiale de calitate si mai inalta, optiuni unice (cum ar fi faruri cu LED adaptive), suprafete mari acoperite cu piele, multe ornamente cromate si culori speciale pentru caroserie, cum este cea de pe masina din imagini (Nocciola).

click aici pentru galeria foto

Ford spune ca este primul producator auto care merge la Salonul International de Mobila de la Milano, in acest an, unde expune un scaun, o lampa si un ceas – toate acestea pentru a arata universul extins din care se inspira designerii Ford.

In cazul lui Mondeo Vignale Concept cele mai multe influente vin din arhitectura si moda.

Cumva, prin Vignale, Ford se extinde usor catre segmentul premium, nefiind insa primul si nici singurul producator auto generalist care face asta. Spre exemplu, Citroen a lansat linia de produse DS.

Vignale este un carosier italian fondat in 1948, in Torino, de catre Alfredo Vignale, iar printre clientii sai se numarau companii precum Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati, Lancia, Cisitalia.

Interior Ford Mondeo Vignale Concept (sursa - Ford)

Lasa un comentariu