Acasa Chevrolet Chevrolet Camaro primeste imbunatatiri pentru 2014, iar in Romania va porni de la 41.157 euro cu TVA

Chevrolet Camaro primeste imbunatatiri pentru 2014, iar in Romania va porni de la 41.157 euro cu TVA

de Adrian Mitrea

Chevrolet Camaro (sursa - Chevrolet)

Modelul Chevrolet Camaro vine la Salonul Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie) cu imbunatiri estetice si tehnologice, iar in Romania varianta Coupe va costa de la 41.157 euro cu TVA, a anuntat Chevrolet Romania. Astfel, pretul masinii coboara 3.743 euro, in pofida imbunatatirilor aduse.

Decapotabila va avea un pret de pornire de 46.167 euro cu TVA, cu 3.733 euro mai putin.

Concret, Camaro vine cu un design optimizat din punct de vedere aerodinamic, cu o priza de aer integrata in capota, o noua grila a radiatorului si lampi spate orizontale.

De asemenea, Camaro primeste si sistemul multimedia MyLink, disponibil deja pe multe ale modele ale marcii americane. MyLink are un ecran tactil de 7 inch si afiseaza meniul clar, sub forma de pictograme. MyLink ofera utilizatorilor posibilitatea de a deschide agende telefonice, liste de redare personale si galerii foto stocate in smartphone-uri compatibile. Conectivitatea este asigurata prin portul USB, Bluetooth si mufa Aux-In. Pe langa recunoasterea vocala, sistemul ofera o functie de sinteza vocala a textului, care permite utilizatorului sa asculte mesajele text de pe smartphone.

In plus, Camaro poate avea, mai nou, si Head-Up Display (HUD) cu afisaj color, iar camera video pentru marsarier face parte din dotarea standard.

Propulsia este asigurata de acelasi motor V8 de 6,2 litri, care functioneaza impreuna cu o transmisie manuala sau automata cu 6 trepte de viteza. Modelul cu transmisie automata include functia de management activ al carburantului si sistemul de sincronizare variabila a supapelor (VVT). Versiunea cu transmisie manuala dezvolta o putere de 318 kW/432 CP la 5.900 rotatii pe minut (rpm) si genereaza un cuplu de 569 Newton-metru (Nm) la 4.600 rpm.

Camaro este propulsat de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde pentru versiunea coupe cu transmisie manuala si in 5,4 secunde pentru versiunea decapotabila cu transmisie manuala.

0-100.ro a publicat in octombrie 2011 un test drive cu Chevrolet Camaro. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video, mai jos.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu