Acasa Anvelope Continental a lansat tehnologia ContiSilent, care dimineaza cu pana la 9 dB zgomotul la rulare al masinilor

Continental a lansat tehnologia ContiSilent, care dimineaza cu pana la 9 dB zgomotul la rulare al masinilor

de Adrian Mitrea

Continental ContiSilent (sursa - Continental)

Continental a lansat pe anumite anvelope tehnologia ContiSilent, care dimineaza cu pana la 9 decibeli (dB) zgomotul din interiorul habitaclului masinii. Secretul ContiSilent este un strat de spuma speciala incastrata in anvelopa, care absoarbe zgomotul produs de aceasta la rulare.

Continental spune ca performantele anvelopelor in ceea ce priveste franarea, manevrabilitatea si aderenta pe carosabil umed raman neschimbate fata de alte anvelope ale marcii care nu beneficiaza de tehnologia ContiSilent.

Primul producator auto care va echipa masini ale sale cu anvelope Continental ContiSilent este Audi, fiind vorba despre modelele RS 6 Avant (285/30 ZR 21) si RS 7 Sportback (275/30 ZR 21) doatate cu anvelope ContiSportContact 5 P.

Si varful de gama Audi A8 va beneficia de anvelope din gama Continental ContiSportContact 5 cu tehnologie ContiSilent. Aceste cauciucuri au inscriptia RO1 pe flancuri.

ContiSportContact 5 P ContiSilent (sursa - Continental)

Lasa un comentariu