Acasa Dacia Renault se gandeste sa produca Lodgy si in Indonezia, unde monovolumele au cota de piata peste 17%

Renault se gandeste sa produca Lodgy si in Indonezia, unde monovolumele au cota de piata peste 17%

de Adrian Mitrea

Dacia Lodgy (sursa - Dacia)

Renault ia serios in calcul varianta de a produce monovolumul Lodgy si in Indonezia pentru ca piata locala este avida dupa masini de familie (MPV), acestea reprezentand 17,5% din totalul vanzarilor de masini noi, scrie La Tribune, citand o declaratie a unui oficial Renault care a dorit sa ramana anonim.

Miscarea Renault ar putea fi si justificata de faptul ca vanzarile Lodgy sunt sub asteptari in Europa, pe fondul scaderii interesului europenilor pentru monovolume si cresterii popularitatii SUV-urilor, noteaza publicatia citata.

click aici pentru poze cu Lodgy

Piata indoneziana a crescut 12,8% in primul semestru din 2013, la 582.300 unitati, asa ca pentru tot anul acesta sunt asteptate vanzari de peste 1,2 milioane masini noi.

Cel mai bine vandut model de pe piata este Toyota Avanza, iar in top trei intra si Daihatsu Xenia – derivat din Avanza. Un alt model bine vandut in Indonezia este Suzuki Ertiga.

Modelul Lodgy este produs in prezent exclusiv in Maroc.

0-100.ro a publicat in aprilie 2012 un test drive tip prima impresie cu Lodgy. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Lasa un comentariu