Acasa Revista Presei Revista presei, 11 iul: Autoritatile vor sa creeze o baza de date pentru timbrul de mediu. Fiat ar putea transfera productia viitoarelor modele Alfa Romeo in afara Italiei

Revista presei, 11 iul: Autoritatile vor sa creeze o baza de date pentru timbrul de mediu. Fiat ar putea transfera productia viitoarelor modele Alfa Romeo in afara Italiei

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Guvernantii vor sa creeze o baza de date cu toate automobilele din Romania, pentru a gestiona cu usurinta situatia generata de timbrul de mediu, scrie Automarket.

Autoritatile vor introduce noi perioade de valabilitate a rovinietelor pentru autoturisme, de 10 si 90 de zile, scrie Ziarul Financiar.

Fiat ar putea transfera productia viitoarelor modele Alfa Romeo in afara Italiei, daca autoritatile locale nu vor clarifica impactul unei hotarari judecatoresti asupra reglementărilor in domeniul muncii, scrie ProMotor.

Papa le cere preotilor catolici sa renunte la masinile de lux, scrie voom.ro.

Productia Opel/Vauxhall Mokka vine în Europa. Fabrica GM din Zaragoza (Spania) va incepe sa produca SUV-ul de succes in a doua jumatate a anului 2014, scrie informatiiauto.ro.

 

Lasa un comentariu