Acasa Revista Presei Revista presei, 23 sept.: Rolls-Royce vrea Phantom electric. SAB a fost amanat. Masinile electrice cu autonomie mare, peste 20 de ani

Revista presei, 23 sept.: Rolls-Royce vrea Phantom electric. SAB a fost amanat. Masinile electrice cu autonomie mare, peste 20 de ani

de Adrian Niculescu

 

Revista Presei

Rolls Royce isi doreste un Phantom electric, motivat de usurinta cu care ar putea lua nastere aceasta versiune. Proiectul ar trebui insa sa primeasca acordul BMW, scrie automarket.ro.

Salonul Auto de la Bucuresti (SAB), care urma sa fie organizat la Romaero Baneasa in prima parte a lunii octombrie de catre compania Premium Expo, nu va mai avea loc in acest an, potrivit organizatorilor, scrie Ziarul Financiar.

Visati la o masina electrica egala cu una diesel in ceea ce priveste autonomia? Seful biroului de Cercetare de la Daimler sustine ca acest lucru se va intampla abia peste 20 de ani, relateaza automarket.ro.

Ford Motor si partenerul chinez al grupului, Chongqing Changan Automobile, vor anunta, vineri, planul de a deschide o noua fabrica in China, a treia, cu o productie anuala de minim 150.000 de automobile, potrivit unor surse apropiate situatiei, scrie MEDIAFAX.

Lasa un comentariu