Acasa Revista Presei Revista presei, 22 sept.: Masinile vor fi mai putin inalte in viitor. Atentie daca circuli prin Sinaia. Campaniile publicitare, mai eficiente in criza

Revista presei, 22 sept.: Masinile vor fi mai putin inalte in viitor. Atentie daca circuli prin Sinaia. Campaniile publicitare, mai eficiente in criza

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Constructorul auto rus Avtovaz intentioneaza sa intre in parteneriat cu alianta Renault-Nissan pentru a produce piese de schimb, potrivit publicatiei Vedomosti, preluata de Ria Novosti, scrie MEDIAFAX.

In viitor, designerilor li se va cere sa construiasca masini cu inaltime mai mica, acest lucru ajutand automobilul sa devina mai aerodinamic si mai eficient la consum, a spus intr-un interviu acordat pentru hotnews.ro la Frankfurt, Carlo Bonzanigo, sef design avansat si responsabil pentru masini concept la Citroen.

Circulatia rutiera in orasul Sinaia va fi inchisa in perioada 23 – 28 septembrie, din cauza editiei a XVI-a a Festivalului „Sinaia Forever”, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) SA, potrivit capital.ro.

In conditiile in care numarul companiilor auto care promoveaza anumite modele a scazut semnificativ in comparatie cu perioada similara a anului trecut, eficienta campaniilor publicitare a crescut, potrivit jucatorilor din piata auto, scrie Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu