Acasa Revista Presei Revista presei, 3 iun: Dacia nu va face un model de clasa mini. Fiat trebuie sa stranga 10 miliarde de dolari

Revista presei, 3 iun: Dacia nu va face un model de clasa mini. Fiat trebuie sa stranga 10 miliarde de dolari

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Carlos Tavares, unul dintre cei mai importanti oameni din organigrama Dacia, a infirmat posibilitatea aparitiei unui model de segment mini in gama constructorului argesean, scrie Automarket.

Cresterea pietei auto in primele patru luni ale acestui an a fost sustinuta de 11 din cele 42 de judete la nivel national, acestea inregistrand o crestere a vanzarilor de masini, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), citate de Ziarul Financiar.

Ca urmare a evolutiilor cotatiilor internationale la produsele petroliere, cat si a cursului valutar, Lukoil a efectuat o majorare a preturilor la sortimentele de benzina si motorină comercializate in reteaua proprie, potrivit informatiiauto.ro.

Constructorul britanic Aston Martin a dezvaluit noul V12 Vantage S, o versiune mult mai potenta a celui mai popular model al sau, informeaza autobis.ro.

Sansele de supravietuire ale Grupului Fiat depind de achizitia Chrisler, pentru care italienii trebuie sa stranga 10 miliarde de dolari, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu