Acasa Lamborghini VIDEO: Cum au sarbatorit proprietarii de Lamborghini si fanii a 50-a aniversare a marcii, timp de patru zile

VIDEO: Cum au sarbatorit proprietarii de Lamborghini si fanii a 50-a aniversare a marcii, timp de patru zile

de Adrian Mitrea

Lamborghini Egoista Concept cu Stephan Winkelmann (sursa - Lamborghini)

Lamborghini a implinit 50 de ani si a serbat aceasta aniversare cu fast, lux si multi cai putere, plus editia limitata la 100 exemplare Aventador LP 720-4 50 Anniversario si conceptul Egoista. Esenta celor patru zile de sarbatoare a fost surprinsa in patru clipuri video pe care le poti vedea mai jos.

Conceptul Egoista este un monopost, soferul fiind amplasat in centrul masinii. De aici si numele sau. Locul pentru o singura persoana a permis designerilor Lamborghini sa creeze un habitaclu care sa imbrace soferul, postul de condus fiind asemanator cu cel dintr-un avion de vanatoare. Conceptul Lamborghini Egoista beneficiaza de un motor V10 de 5,2 litri ce dezvolta 600 Cai Putere (CP).

click aici pentru galeria foto cu Lamborghini Egoista Concept

Daca masinile Lamborghini sunt doar pentru putini oameni, Egoista merge si mai departe. Este o masina pentru ea insasi, un dar al Lamborghini pentru Lamborghini. Egoista inseamna emotie pura si o masina pe care absolut nimeni nu o va putea detine vreodata si care va ramane mereu un vis, pentru toata lumea, descrie grandios Lamborghini rostul acestei creatii pe lume.

Lasa un comentariu