Acasa Revista Presei Revista presei, 9 mai: Lamborghini serbeaza cu stil 50 de ani de istorie. Romanul-parinte al Ford Mustang se dezvaluie

Revista presei, 9 mai: Lamborghini serbeaza cu stil 50 de ani de istorie. Romanul-parinte al Ford Mustang se dezvaluie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Lamborghini a demarat festivitatile menite sa celebreze aniversarea a 50 de ani de istorie. Nu mai putin de 350 de masini purtand „Taurul Furios” pe capota, adunate pe 7 mai in Piazza Castello din Milano au pornit ieri catre sediul firmei italiene din Sant’Agata Bolognese. Conform oficialilor Lamborghini convoiul are o lungime de circa patru kilometri si cumuleaza impresionanta valoare de 190.000 de cai putere, potrivit capital.ro.

Desi pare apoteotic, Ford Mustang este 100% creatie romaneasca. Povestea Mustang-ului se poate gasi cu usurinta pe net. Sunt insa multe variante, relativ antagonice, toate creatoare de confuzie. Coincidenta sau nu, dupa moartea creatorului sau, au inceput sa apara din ce in ce mai multe povesti si din ce in ce mai multe personaje au inceput sa-si aroge diferite merite, scrie ProMotor.ro.

Dacia prinde Renault din urma in Marea Britanie, titreaza Ziarul Financiar.

Principalul partid de opozitie din Germania doreste sa reglementeze viteza maxima permisa pe autostrazi, celebrele sectiuni fara limita de viteza fiind in pericol de disparitie, informeaza Automarket.ro.

Daniel Muller, directorul departamentului IT al Kia Motors in Europa a fost una dintre cele 18 persoane care au primit premiul de „Rising Stars” pe piata europeana de automobile, titulatura oferita de catre Automotive News Europe, lider de piata in privinta publicatiilor comerciale, relateaza voom.ro.

Skoda viseaza la sedanuri sportive cu conceptul Rapid Sport, titreaza autobis.ro.

Lasa un comentariu