Acasa Revista Presei Revista presei, 19 apr: Noi declaratii despre o investitie auto in vestul tarii. EVW Holding incepe productia de anvelope resapate la Gilau

Revista presei, 19 apr: Noi declaratii despre o investitie auto in vestul tarii. EVW Holding incepe productia de anvelope resapate la Gilau

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Presedintele Asociatiei Economice Germano-Romane Arad, Manfred Engelmann, sustine ipoteza care anunta ca un producator de automobile din Germania ar putea investi în Romania, scrie Automarket, care citeaza economica.net.

Importatorul si distribuitorul camioanelor DAF în Romania EVW Holding din Cluj va demara in luna iunie productia de anvelope resapate la fabrica din Gilau, judetul Cluj, scrie Ziarul Financiar.

Compania americana Protean anunta ca a finalizat proiectul Protean Drive: motoare electrice plasate in roti, perfect functionale si gata de productia in serie mare, scrie ProMotor.ro.

Fabrica Ford din Flat Rock, USA sarbatoreste doua lucruri: 50 de ani de la primul Mustang si asamblarea exemplarului cu numarul un milion, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu