Acasa Revista Presei Revista presei, 8 apr: Noul Logan MCV, mai ieftin in Marea Britanie decat in Franta. RAR a dat drumul programarilor online

Revista presei, 8 apr: Noul Logan MCV, mai ieftin in Marea Britanie decat in Franta. RAR a dat drumul programarilor online

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Al saptelea model din gama Dacia, noul Logan MCV, va avea, in Marea Britanie, un pret de pornire de 6.995 de lire sterline sau 8.240 euro. Cotatia este mai mica decat cea din Franta, unde cel mai ieftin MCV costa 8.990 de euro, diferenta fata de un Sandero echipat similar fiind de aproximativ 1.200 de euro, relateaza autobis.ro.

Soferii pot face programari online la Registrul Auto Roman sau pot anula o programare obtinuta anterior, dupa ce proiectul „Call Center National” a fost lansat recent, anunta institutia pe site-ul propriu, scrie capital.ro.

Piata auto ar putea continua declinul cu pana la 20% si in acest an daca se va reveni la vechiul sistem al programului „Rabla” cu tichete nominale, este de parere Dan Chitaru, presedintele Kia Romauto, companie cu afaceri anuale de 14 mil. euro, importatorul marcii coreene pe piata locala, scrie Ziarul Financiar.

Primul Corvette Stingray Convertible a fost vandut pentru 1 milion de dolari, titreaza Automarket.ro.

7 trucuri pentru a te descurca in traficul aglomerat, relateaza promotor.ro.

Nu telefonul mobil este cauza principala a neatentiei la volan, ci gandurile sau imaginatia soferului care uita sa mai fie concentrat la drum, relateaza voom.ro.

Lasa un comentariu