Acasa BMW BMW Seria 4, surprins complet necamuflat cu mai multe luni inainte de lansare

BMW Seria 4, surprins complet necamuflat cu mai multe luni inainte de lansare

de Adrian Mitrea

BMW Seria 4 Coupe (sursa - KGP Photography via bimmerpost.com)

BMW Seria 4 Coupe – adica versiunea cu doua usi a noului Seria 3 – a fost surprinsa in fotografii spion cu mai multe luni inainte de lansare. Pozele cu BMW Seria 4 au fost facute in timpul unei sesiuni foto-video, reiese din imaginile publicate de bimmerpost.com.

Seria 4 in varianta de productie (foto sus) preia fidel liniile conceptului din care se trage.

Asa cum BMW Seria 6 sta intre Seria 5 si Seria 7, BMW Seria 4 este pozitionat intre Seria 3 si Seria 5.

click aici pentru galeria foto cu conceptul BMW Seria 4 Coupe

Pe linia de coupe-uri a BMW ierarhia incepe cu BMW Seria 1 Coupe, va urma BMW Seria 4 Coupe si mai apoi BMW Seria 6 Coupe. Asadar, Seria 3 Coupe este inlocuit de Seria 4 Coupe. Acesta din urma va primi si o versiune decapotabila.

BMW Seria 4 are un ampatament de 2.810 mm, este cu 50 mm mai lung (4.641 mm) decat actualul Seria 3 Coupe si ecartamentele fata si spate au fost marite cu 45 mm (la 1.545 mm), respectiv cu 80 mm (la 1.593 mm). Cu o latime de 1.826 mm, BMW Seria 4 este cu 44 mm mai lat decat Seria 3 Coupe, iar linia plafonului a fost coborata cu 16 mm (la 1.362 mm).

Din pozele spion reiese ca BMW Seria 4 va beneficia (probabil optional) de faruri integrale cu LED. Tehnologie LED au si stopurile, insa doar pentru luminile de pozitie, nu si pentru frana.

Lasa un comentariu