Acasa Foto GENEVA LIVE: Noul Suzuki SX4, premiera mondiala. Este mai mare decat actualul model si vine in Romania in toamna

GENEVA LIVE: Noul Suzuki SX4, premiera mondiala. Este mai mare decat actualul model si vine in Romania in toamna

de Adrian Mitrea

Standul Suzuki la Geneva 2013 (sursa - 0-100.ro)

Noul Suzuki SX4 este expus in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (7-17 martie) si atrage atentia prin faptul ca preia fidel liniile conceptului S-Cross. Suzuki SX4, crossover de clasa C, este acum mai mare, oferind mai mult spatiu pentru pasageri si un portbagaj de 430 litri, cu 60% mai mare decat la modelul care iese din productie (270 litri).

click aici pentru poze de la standul Suzuki

O premiera mondiala pe noul SX4 este o trapa din sticla cu dubla deschidere, adica cu ambele bucati mobile, a anuntat producatorul auto. Noul SX4 va fi produs in uzina Suzuki din Ungaria incepand din toamna acestui an si tot atunci va fi lansat si in Romania, a declarat pentru 0-100.ro Alin Radu, seful Suzuki Romania.

Litera S vine de la Suzuki, iar litera X si cifra patru de la sistemul de tractiune integrala (tehnologia ALLGRIP).

Pentru noul SX4 vor fi disponibile in total 10 culori pentru exterior, a anuntat producatorul.

Noul Suzuki SX4 va fi disponibil cu un motor pe benzina de 1,6 litri (derivat din actualul motor cu nume de cod M16A) natural aspirat, cuplat la o cutie de viteze manuala cu cinci trepte. Va mai fi disponibil un propulsor turbo diesel de 1,6 litri cu transmisie manuala cu sase viteze.

click aici pentru poze oficiale cu noul SX4

De asemenemea, masina va fi disponibila si cu o transmisie cu variatie continua (CVT).

Noul Suzuki SX4 are 4.300 mm lungime si un amapatament de 2.600 mm.

Specificatii Suzuki SX4 (sursa - Suzuki)

Lasa un comentariu