Acasa Dacia GENEVA 2013: Dacia aduce doua noutati. Poate fi vorba de Logan break si de Duster facelift

GENEVA 2013: Dacia aduce doua noutati. Poate fi vorba de Logan break si de Duster facelift

de Vlad Barza

(sursa - Facebook)

Dacia va aduce la Salonul Auto de la Geneva (7-17 martie) doua noutati, mentioneaza producatorul auto pe pagina de Facebook pentru Germania. Compania nu spune despre ce este vorba, insa e foarte posibil sa vedem noul Logan break, dar si Duster facelift. Conferinta de presa va avea loc pe 5 martie, prima zi pentru presa la salonul elvetian.

Dacia Deutschland scrie pe pagina de Facebook ca la standul de la Geneva urmeaza sa fie gasite doua noi modele. Conferinta de presa va fi sustinuta pe 5 martie de Jerome Stoll, directorul de marketing al Grupului Renault la nivel mondial.

Despre ce ar putea fi vorba? Foarte posibil sa vedem noul Logan break, mai ales ca sedanul s-a lansat de cateva luni si e timpul sa apara si versiunea break despre care au aparut si diverse ipoteze de design, cum ar fi cea a francezilor de la L’Argus.

Cea de-a doua noutate ar putea fi Duster facelift, mai ales ca cel mai bine vandut model al Dacia nu a preluat noutatile gasite la interiorul noilor Sandero si Logan. In prezent, Duster reprezinta in jur de 45% din productia totala zilnica realizata la Uzinele Dacia, unde au fost produse 400.000 de unitati in ultimii trei ani.

Lasa un comentariu