Acasa BMW Noul BMW X5, surprins pe autostrada de un cititor 0-100.ro. Lansarea oficiala e asteptata in a doua parte a anului

Noul BMW X5, surprins pe autostrada de un cititor 0-100.ro. Lansarea oficiala e asteptata in a doua parte a anului

de Adrian Mitrea

BMW X5 2013 camuflat (sursa - Viorel Ionescu)

Dupa ce primele fotografii neoficiale ce par sa dezvaluie noul BMW X5 au inceput sa circule pe internet la jumatatea lunii ianuarie, un nou X5 puternic camuflat a fost surprins pe autostrada de Viorel Ionescu, cititor 0-100.ro. Din noile fotografii spion reiese ca a patra generatie a BMW X5 va fi un pic mai mare decat masina aflata pe piata in prezent.

Tototada, pozele trimise pe adresa redactiei de catre Viorel Ionescu par sa confirme ca noua generatie a SUV-ului german va arata ca in imaginile publicate in ianuarie, a caror sursa pare sa fie un viitor configurator sau mini site de prezentare dedicat viitorului X5.

„Prima data m-a depasit cu peste 30 km/h fata de viteza cu care rulam, 150-160 km/h (posed un CLS 350 CDI din 2012, 4MATIC). Am incercat sa-l ajung, dar era destul de riscant, sosea umeda cu lapovita. Cred ca in circa 30 minute l-am prins din urma pentru ca soseaua era uscata si eram presat de timp. Imaginile au fost surprinse joi, 7 februarie, in jurul pranzului, pe A2/E30 intre Magdeburg si Berlin”, se arata intr-un mesaj scris de Viorel Ionescu, intr-un e-mail trimis catre 0-100.ro.

Odata cu lansarea actualului X3, care a crescut in dimensiuni si este cat prima generatie a X5, era de asteptat ca noul X5 sa fie mai mare, pentru a se diferentia si mai bine de X3. A patra generatie BMW X5 va veni pe piata cel mai probabil in a doua parte a acestui an.

BMW a anuntat ca va lansa la Salonul Auto de la Geneva Seria 3 GT si ramane de vazut daca un model atat de important ca X5 va fi prezentat tot la Geneva pentru a se „canibaliza” cu Seria 3 GT. Daca nu vom vedea noul X5 la Geneva, atunci el sigur va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt, in toamna.

BMW X5 2013 camuflat (sursa - Viorel Ionescu)

Lasa un comentariu