Acasa Dacia Dacia a pus unul dintre cei mai tineri directori la sefia directiei Logistica: Stefan Gaibu, in varsta de 36 de ani

Dacia a pus unul dintre cei mai tineri directori la sefia directiei Logistica: Stefan Gaibu, in varsta de 36 de ani

de Vlad Barza

Stefan Gaibu (sursa - Dacia)

Din ianuarie 2013, Directia Logistica Centrala Dacia are un nou director: Stefan Gaibu, in varsta de 36 de ani. El este unul dintre cei mai tineri directori de la Dacia si lucreaza din 2001 pe platforma de la Mioveni. El il inlocuieste pe Jean Detrun, francezul care a detinut aceasta functie din 2005 pana in prezent. Directia Logistica asigura atat expedierea pieselor pentru asamblarea modelelor Dacia, Renault si Nissan catre 13 uzine  ale Aliantei, cat si expedierea vehiculelor catre dealeri.

Stefan Gaibu s-a nascut in 1976 si este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Nicolae Testemitanu din Republica Moldova. Detine doua diplome de MBA obtinute in Franta in domeniile administratia intreprinderilor si a afacerilor. Se angajeaza in anul 2001 la Dacia ca organizator Transport, ulterior ocupand pozitiile de sef serviciu Transport si Gestiune Ambalaje, sef departament Transport National, sef departament Transport Piese si Vehicule si director al Renault Industrie Roumanie.

In anul 2012 este numit director executiv adjunct al Directiei Logistice Dacia, iar din luna ianuarie a acestui an, devine director executiv al aceleiasi Directii.

Gaibu este cel mai tanar manager dintre cei care conduc activitatile de productie derulate pe platforma industriala de la Mioveni. Ii  succede in functia de director al Directiei Logistice Dacia lui Jean Detrun, care urmeaza sa iasa la pensie.

Directia Logistica Centrala Dacia, situata pe platforma industriala de la Mioveni, asigura atat expeditia componentelor vehiculelor din gama Dacia, Renault si Nissan, catre uzine ale Aliantei Renault Nissan in lume, cat si pe cea a vehiculelor finite pe teritoriul Romaniei si la export, catre reteaua comerciala.

In ultimii sapte ani, Directia Logistica Dacia a expediat peste 6 milioane metri cubi de piese, care au contribuit la asamblarea a peste 2,5 milioane vehicule in uzine ale aliantei Renault Nissan in lume. In prezent, Directia Logistica Dacia expediaza piese pentru asamblarea modelelor Dacia, Renault si Nissan catre 13 uzine  ale Aliantei, incluzand-o si pe cea din Romania, de la Mioveni.

Lasa un comentariu