Acasa Opel Opel are doua noi centre in reteaua comerciala din Romania, in Bucuresti si Cluj

Opel are doua noi centre in reteaua comerciala din Romania, in Bucuresti si Cluj

de Adrian Mitrea

Showroom Opel (sursa - Opel)

Reteaua nationala a Opel are doua noi centre de vanzari si service, unul in Bucuresti (Radacini) si celalalt in Cluj (Playmobile), a anuntat Opel Romania. Anul trecut au fost inmatriculate in Romania 2.563 automobile Opel noi, in scadere cu 43,6% fata de anul anterior. Pe de alta parte, au intrat in circulatie peste 34.000 automobile Opel rulate provenite din import, o crestere de 54%.

Astfel, Opel fiind una dintre cele mai bine vandute zece marci  de automobile noi si a doua marca la automobile rulate, reteaua nationala a constructorului auto german creste.

Noul centru Opel deschis de Grupul Radacini in Bucuresti este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu. Radacini Motors opereaza trei showroom-uri Opel cu servicii post vanzare in Bucuresti. Noul complex se alatura celor din Drumul Taberei si Vitan. Pe langa sediile din Bucuresti, Radacini Motors opereaza spatii Opel si in Brasov, Galati, Braila si Constanta.

Sediul Polymobile din Cluj este amplasat in apropierea aeroportului. Polymobile este un membru nou al familiei Opel, sediul  monomarca din Cluj fiind construit de la zero ca spatiu dedicat brandului.

Ambele noi centre de vanzari si service respecta cele mai noi standarde de identitate vizuala ale Opel.

Lasa un comentariu