Acasa Revista Presei Revista presei, 7 dec: Bugatti prezinta Veyron Grand Sport Venet. Skoda Yeti intra in productie in a doua uzina in Rusia

Revista presei, 7 dec: Bugatti prezinta Veyron Grand Sport Venet. Skoda Yeti intra in productie in a doua uzina in Rusia

de Adrian Mitrea

Revista Presei

BRAT a publicat cele mai recente rezultate ale tirajelor din presa scrisa din Romania. Segmentul presei auto scrise este intr-o situatie destul de nefavorabila, in ciuda faptului ca unele titluri au disparut in ultimii ani, relateaza autobis.ro.

Caterham intentioneaza sa vanda „zeci de mii de masini” pana in 2020 si are in plan si cateva modele sport cu patru locuri, scrie voom.ro.

Dacia Lodgy este al doilea model al marcii din Mioveni care primeste trofeul L’Argus. Monovolumul a fost ales castigator la categoria masinilor de familie, potrivit Automarket.ro.

Skoda a inceput productia modelului Yeti la uzina GAZ din Nizhny Novgorod, Rusia, a doua locatie de asamblare a vehiculelor Skoda din aceasta tara. Vanzarile Skoda in Rusia au crescut cu 40% in perioada ianuarie-octombrie 2012, potrivit informatiiauto.ro.

Grand Sport Venet prezentat de Bugatti la Miami, scrie promotor.ro.

Oferte dupa „Rabla”: dealerii si importatorii auto pregatesc reduceri „de iarna” pentru a mai opri declinul vanzarilor, titreaza Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu