Acasa Poze Spion Noua Skoda Octavia, surprinsa complet necamuflata cu mai multe luni inainte de lansare

Noua Skoda Octavia, surprinsa complet necamuflata cu mai multe luni inainte de lansare

de Adrian Mitrea

Skoda Octavia III (sursa - autoforum.cz)

A treia generatie a berlinei Skoda Octavia a fost surprinsa complet necamuflata, pe strada, reiese din fotografiile publicate de autoforum.cz. Informatii oficiale nu exista, nici macar data lansarii nu este cunoscuta, insa e de asteptat ca masina sa stea pe platforma MQB a Grupului Volkswagen si sa apara in showroom-uri in primavara anului 2013.

Noua Octavia pare mai mare decat Octavia II, lucru previzibil dupa ce Skoda a lansat modelul Rapid, ce are proportii similare cu Octavia aflata in prezent pe piata. Asadar, era normal ca noua Octavia sa fie mai mare. Mai multe fotografii pot fi vazute pe autoforum.cz.

Ca si pana in prezent, masina va beneficia de motoare turbo diesel si turbo pe benzina din Grupul Volkswagen, cum ar fi 2.0 TDI, 1.6 TDI, 1.2 TSI, 1.4 TSI.

La fel ca Octavia II, noua Octavia beneficiaza de o caroserie cu forma unui sedan, insa accesul la portbagaj se realizeaza printr-un hayon.

In fotografiile publicate de autoforum.cz apare si versiunea Combi (break), semn ca ambele versiuni de caroserie vor fi lansate in acelasi timp.

Designul noii Octavia este semnat de Jozef Kaban, 39 ani, care s-a facut remarcat in lumea auto dupa ce a desenat celebrul Bugatti Veyron. El a semnat, de asemenea, si cateva concepte Audi.

Lasa un comentariu