Acasa BMW BMW Seria 3 GT, surprins complet necamuflat

BMW Seria 3 GT, surprins complet necamuflat

de Adrian Mitrea

BMW Seria 3 GT (sursa - f30post.com)

BMW Seria 3 Gran Turismo (sau BMW Seria 3 GT) a fost surprins complet necamuflat in timpul realizarii unor filmari oficiale, dupa cum reiese din fotografii publicate pe forumul f30post.com. BMW Seria 3 GT este realizat pe aceeasi reteta ca BMW Seria 5 GT – o masina plasata la granita dintre o limuzina si un SUV care nu a inregistrat insa vanzari spectaculoase.

Versiunea surprinsa in imagini pare sa fie cea de top 335i. Este posibil ca noul model BMW derivat din Seria 3 sa fie dezvaluit in ianuarie 2013, la Salonul Auto de la Detroit, sau in martie 2013, la Salonul Auto de la Geneva. Mai multe fotografii cu BMW Seria 3 GT pot fi vazute pe f30post.com.

BMW Seria 3 GT este al treilea derivat din noua familie de modele Seria 3, dupa sedan si break. In viitor sunt asteptate versiunile coupe cabriolet, coupe si M3.

Este de asteptat ca BMW Seria 3 GT sa beneficieze de aceeasi strategie de pozitionare ca si BMW Seria 5 GT, adica sa fie o versiune cu echipamente standard mai numeroase decat un Seria 3 Sedan sau Touring echivalent ca motorizare si linie de echipare.

Detalii oficiale despre Seria 3 GT nu sunt inca disponibile, asa ca iti propunem sa revezi mai jos testele 0-100.ro realizate cu BMW Seria 5 GT si cu noul BMW Seria 3 Sedan. Articolele originale pot fi accesate AICI, respectiv AICI.

Lasa un comentariu