Acasa Revista Presei Revista presei, 3 dec: Nissan Juke devine Batmobil. Porsche Romania a plantat 22.000 copaci pe malul Dunarii

Revista presei, 3 dec: Nissan Juke devine Batmobil. Porsche Romania a plantat 22.000 copaci pe malul Dunarii

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Producatorul de componente auto Preh Romania, fur­nizor pentru Volkswagen, Skoda, Audi, BMW sau Daim­ler, va finaliza anul acesta o investitie de aproximativ 5 mil. euro in achizitionarea si instalarea unor noi utilaje tehno­logice, scrie Ziarul Financiar.

Unul dintre motivele care explica rezistenta relativa a companiei Renault este deschiderea de fabrici ”low-cost” in Romania si Maroc. Renault detine Dacia, un producator roman de succes cu marja mai mare de profit, care fabrica automobile la preturi mai mici, relateaza Financial Times, informatie preluata de capital.ro.

Cei de la Nissan au incheiat un parteneriat cu Warner Bros, iar unul dintre rezultate este propunerea lor pentru un Batmobil realist: Nissan Juke Nismp Dark Knight Rises, relateaza promotor.ro.

Furnizorul de acumulatori pentru modelul Fisker Karma a dat faliment fortand astfel producatorul sa intrerupa productia acestui automobil, scrie Automarket.ro.

Dupa ce a castigat o cota de piata destul de importanta pentru Volkswagen si a atras in showroom-urile germanilor clienti care isi doreau o decapotabila compacta, actualul Eos se pregateste sa paraseasca scena auto, informeaza autobis.ro.

Volkswagen a continuat si in acest an proiectul „O masina noua, un copac plantat”. Astfel Padurea Volkswagen din comuna Borcea, judetul Calarasi, s-a marit cu inca 22.000 de copacei, potrivit informatiiauto.ro.

Mio Technology, liderul pietei de dispozitive GPS din Romania, estimeaza vanzari in crestere cu 50% pentru ghidurile de calatorie catre destinatiile europene in perioada sarbatorilor de iarna, in comparatie cu perioada precedenta. Cele mai cautate ghiduri de calatorie sunt cele pentru Austria si Bulgaria, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu