Acasa Curiozitati Dacia anunta discret un nou contract cu Ministerul Administratiei si Internelor. Noile Logan si Sandero in parada de 1 decembrie

Dacia anunta discret un nou contract cu Ministerul Administratiei si Internelor. Noile Logan si Sandero in parada de 1 decembrie

de Adrian Mitrea

Dacia Logan si Dacia Sandero la parada de 1 decembrie 2012 (sursa - Dacia)

Sapte autospeciale Dacia, printre care si noile Logan si Sandero, au participat sambata, 1 decembrie, la parada organizata in Capitala cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei. Astfel, Dacia anunta discret un nou contract cu Ministerul Administratiei si Internelor pentru furnizarea de autovehicule.

„In cadrul parteneriatului de durata dintre Dacia si Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), cele doua institutii au decis sa includa o flota de modele Dacia in cadrul Paradei Militare de 1 Decembrie. Astfel, sapte autospeciale ale marcii romanesti, printre care si noile modele Dacia Logan si Sandero lansate recent, au incheiat defilarea blocului de parada al MAI. Sase dintre modelele Dacia au fost echipate si inscriptionate cu insemnele Politiei Romane pentru Ordine Publica, unul dintre cei mai importanti clienti de flote ai constructorului de la Mioveni”, a anuntat Dacia, intr-un comunicat de presa.

In cadrul coloanei de defilare a Politiei Romane au fost incluse o Dacia Logan, doua Dacia Sandero, doua modele Dacia Dokker si un vehicul Dacia Duster cu tractiune integrala. Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane a prezentat de asemenea in dispozitivul sau de parada un vehicul Dacia Logan, echipat si inscriptionat cu insemnele speciale ale acestei institutii.

Dacia nu a anuntat insa valoarea masinilor si care va fi numarul total de unitati care vor intra in dotarea MAI.

Dacia Dokker la parada de 1 decembrie 2012 (sursa - Dacia)

Dacia Sandero la parada de 1 decembrie 2012 (sursa - Dacia)

Dacia Duster si Dacia Dokker la parada de 1 decembrie 2012 (sursa - Dacia)

Lasa un comentariu