Acasa Curiozitati Un nou record al flexibilitatii – 28 de gimnaste au incaput intr-o masina MINI

Un nou record al flexibilitatii – 28 de gimnaste au incaput intr-o masina MINI

de Vlad Barza

28 de gimnaste au incaput intr-un MINI (sursa - MINI)

La Londra, 28 de gimnaste au reusit sa bata recordul mondial pentru cel mai mare numar de persoane care au reusit sa incapa intr-o masina MINI. Precedentul record fusese stabilit anul trecut, iar pentru la anul se spera ca spatiul va fi si mai bine folosit. Recordul a fost parte a Guiness World Record day, o zi in care 400.000 de persoane incearca sa stabileasca peste tot in lume noi recorduri.

Gimnastele din regiunea Sussex si-au batut propriul record stabilit anul tercut cand 27 de fete extrem de flexibile au incaput intr-un MINI hatchback. Anul acesta 28 au reusit sa se inghesuie in interiorul masinii, iar recordul a fost omologat dupa ce geamurile si usile au stat inchise cel putin 5 secunde cu toate fetele in interiorul masinii.

Fetele au batut apoi un nou record, cel pentru numarul cel mai mare de persoane care pot incapea intr-un MINI clasic. Noul record este de 23 de persoane, fata de precedentul record de 21. Banii obtinuti in urma evenimentului vor fi donati pentru caritate.

Joi, la Guinness World Records Day peste 400.000 de persoane incearca sa doboare cele mai diverse recorduri in mai multe locuri din lume.

(sursa - MINI)

Lasa un comentariu