Acasa Curiozitati Rolls-Royce face angajari in plina criza

Rolls-Royce face angajari in plina criza

de Adrian Niculescu

Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce vrea sa-si mareasca numarul de angajati cu aproximativ 50%, decizie luata in primul rand datorita noului model Ghost, care, odata intrat in productie, necesita mai multa forta de munca. Deja, pentru fabricarea noului Rolls-Royce Ghost mai mult de 150 de noi locuri de munca au fost create. Pana la sfarsitul anului 2009 numarul de noi locuri de munca create de Rolls-Royce va ajunge la cifra de 400.

Majoritatea noilor locuri de munca au fost create in departamentele de vopsitorie, pielarie si lemnarie. Avand in vedere concedierile masiv ce au loc in industria auto din Marea Britanie in aceasta perioada, compania isi propune sa recruteze cati mai multi oameni cu experienta in urmatoarele luni.

Intr-un discurs tinut la sediul din Goodwood, presedintele Rolls-Royce Motors a spus: „Acestea sunt vesti bune pentru industria auto din Marea Britanie intr-o perioada atat de putin fasta. Marea Britanie are un mare talent pentru productia de automobile iar noi suntem dornici de a profita cat mai mult de acesta, aici la Rolls-Royce”.

Rolls-Royce Ghost va fi construit pe propria sa linie de asamblare, dar va imparti atelierele de vopsitorie, pielarie si lemnarie cu modelul Phantom.

In ultimii doi ani, compania britanica si-a extins toate ariile de productie, in asteptarea introducerii modelului Ghost.

Productia va incepe in toamna, primele masini urmand a fi livrate la inceputul anului 2010.

Lasa un comentariu