Acasa Revista Presei Revista presei, 16 oct: Proleasing Motors incepe sa vanda si BMW. Duster, masina anului in Scotia

Revista presei, 16 oct: Proleasing Motors incepe sa vanda si BMW. Duster, masina anului in Scotia

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Toyota a lansat noul ProAce, propunerea sa pentru segmentul utilitarelor medii, dezvotlat pe baza francezilor Peugeot Expert si Citroen Jumpy. Modelul va sosi in primavara anului 2013, informeaza Automarket.ro.

Lucian Alexe, directorul general si actionar al dealerului auto Proleasing Motors, care comercializeaza in trei centre din Ploiesti, Targoviste si Buzau marca Ford, spune ca discutiile din aceasta perioada pentru finantarea unei noi investitii intr-un centru BMW au fost cele mai dificile din cei 11 ani de activitate ai companiei Bancile sunt tot mai prudente cu investitiile in piata auto dupa ce vanzarile s-au redus cu aproape 80% in ultimii cinci ani, scrie Ziarul Financiar.

Poate ca scotienii sunt cunoscuti mai mult prin bancurile despre zgarcenia lor, insa iata ca, de aceasta data, putem spune ca sunt mai degraba pragmatici, deoarece considera Duster-ul nostru una dintre cele mai potrivite masini pentru ei, relateaza promotor.ro.

Noul car configurator integrat pe site-ul www.bmw.ro a fost refacut si include acum vizualizarea 3D a exteriorului si interiorului masinii configurate, precum si o serie extinsa de functionalitati si optimizare pentru BMW Lines, scrie voom.ro.

Honda a anuntat ca vanzarile sale cumulative de vehicule hibride a depasit pragul de 1 milion la sfarsitul lunii septembrie. Acest lucru a fost realizat dupa circa 13 ani de la prima generatie Honda Insight, lansata in Japonia in noiembrie 1999, relateaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu