Acasa Dacia O idee despre cum ar putea arata noul Logan Pick-Up

O idee despre cum ar putea arata noul Logan Pick-Up

de Vlad Barza

O idee despre cum ar putea arata Logan 2 Pick-up (sursa - Theophiluschin)

Chiar daca Renault nu a dat inca detalii despre varianta Pick-Up a noului Logan, este foarte probabil ca va fi si el lansat in viitorul apropiat, iar francezii de la turbo.fr preiau o fotografie creata de un site specializat in „exercitii de imaginiatie” legate de diverse modele auto. E de asteptat ca noua camioneta sa preia partea frontala care se va regasi la Logan 2, iar cei de la Renault au confirmat ca au in calcul un nou pick-up, mai ales ca productia celui vechi a incetat de curand.

Turbo.fr preia o poza de pe Theophiluschin, un site malaezian specializat in diverse „randari” foto, exercitii de imaginatie despre cum ar putea arata viitoare modele auto. Asa cum e de asteptat, noul Pick-Up va prelua partea frontala mai moderna a noului Logan, sedanul urmand sa fie prezentat pe 27 septembrie la salonul auto de la Paris.

Dacia a lansat in 2008 Logan Pick-Up si a incetat productia acestui model in urma cu cateva luni. Preturile masinii porneau de la circa 8.000 de euro., iar la Mioveni au fost produse 6.201 vehicule Pick-Up anul trecut si 7.276 in 2010.

In conditiile inceperii productiei Lodgy, Dokker si Dokker VAN in Maroc, la Mioveni se va schimba „mix-ul de productie” mai ales ca in noiembrie va iesi de pe liniile de asamblare si Logan MCV.

Logan Pick-Up va fi inlocuit de un pick-up derivat din Dokker, spunea pentru 0-100.ro, Frederic Broqua, director de program utilitare mici in cadrul Renault. Despre momentul lansarii modelului cei de la Renault nu au dat inca detalii, insa probabil ca este vorba de 2013.

poze cu Logan 2 / poze cu Sandero 2

Lasa un comentariu