Acasa Revista Presei Revista presei, 13 sep: Grupul Renault Romania se dezice de Carpatica. Mici retusuri pentru Peugeot RC-Z

Revista presei, 13 sep: Grupul Renault Romania se dezice de Carpatica. Mici retusuri pentru Peugeot RC-Z

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Grupul Renault Romania informeaza toti clientii marcilor Dacia si Renault ca nu are in derulare un parteneriat la nivel national cu societatea Carpatica Asigurari pentru asigurarile de raspundere civila auto obligatorii (RCA) si asigurarile facultative de tip CASCO, scrie capital.ro.

Peugeot RCZ intra in linia estetica a modelelor Peugeot de varsta recenta si-si schimba fata si interiorul in aceasta toamna. Motoarele raman nemodificate, dar anul 2013 va aduce un motor de 260 de cai in gama coupe-ului francez, potrivit Automarket.ro.

Distribuitorii vor fi obligati sa afiseze la pompa continutul de biocarburanti la benzina/motorina, titreaza MEDIAFAX.

Ford a recapatat controlul asupra uzinei Flat Rock din Michigan, locul in care a fost fabricat modelul Mazda6 pana in acest an. Odata cu despartirea celor doua marci, ca si a celor doua modele, Mazda6 si Ford Mondeo, japonezii si-au redus la zero productia din America de Nord, informeaza autobis.ro.

Doua viori celebre, Stradivarius si Guarneri, doi maestri ai arcusului, Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru alaturi de un artist al clapelor, Horia Mihail, pleaca in turneul national „Duelul Viorilor”, intr-o Dacia Duster, relateaza voom.ro.

Lasa un comentariu