Acasa Revista Presei Revista presei, 10 sept: Renault Samsung Motors renunta la 15% dintre angajati. Peugeot 4008 porneste de la 34.000 euro in Romania

Revista presei, 10 sept: Renault Samsung Motors renunta la 15% dintre angajati. Peugeot 4008 porneste de la 34.000 euro in Romania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Renault Samsung Motors Corp a anuntat luni ca va renunta la 15% din forta sa de munca din Coreea de Sud, conform unui „program de pensionari la cerere”, intr-un efort de reducere a costurilor, transmite Reuters, informatie preluata de capital.ro.

Cifra de afaceri in comert si servicii a scazut in iulie atat fata de iunie cat si fata de luna corespunzatoare din 2011, in principal pe fondul reducerii vanzarilor de autoturisme, o evolutie similara inregistrandu-se si pe ansamblul primelor sapte luni, potrivit datelor publicate de INS, citate de Ziarul Financiar.

SUV-ul compact Peugeot 4008 este disponibil in Romania incepand cu luna septembrie si are un pret de pornire de aproape 34.000 de euro pentru versiunea cu motor diesel de 115 CP, relateaza Automarket.ro.

Un studiu realizat in Australia a ajuns la concluzia ca soferii care canta in timp ce conduc nu mai sunt la fel de atenti ca atunci cand este liniste in masina. Partea buna este ca in timpul cantatului, viteza medie de deplasare scade, scrie promotor.ro.

The European Nature Trust, fundatie din Marea Britanie al carei scop este protejarea ariilor naturale din Europa, va utiliza autoturisme Dacia Duster pentru programele de protejare si conservare din Romania, potrivit autobis.ro.

Lewis Hamilton a dominat Marele Premiu al Italiei si a obtinut a treia victorie consecutiva pentru McLaren din acest sezon. El a fost urmat de mexicanul Sergio Perez (Sauber) si de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari), scrie informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu