Acasa Curiozitati George Clooney isi vinde masina sport electrica, Tesla Roadster, in scopuri caritabile

George Clooney isi vinde masina sport electrica, Tesla Roadster, in scopuri caritabile

de Adrian Niculescu

Tesla Roadster (sursa - Tesla Motors)

Actorul George Clooney isi scoate in septembrie la licitatie automobilul sport electric Tesla Roadster. Masina are vopsea neagra obsidian si este numarul 8 dintr-o serie limitata la 100 de exemplare, avand un interior din piele in doua nuante.

Clooney nu vinde roadster-ul electric pentru a obtine bani in plus. Actorul este cunoscut pentru actele sale de caritate, iar banii obtinuti pe Tesla vor ajunge la Satellite Sentinel Project, organizatie non-profit infiintata de el cu John Prendergast, care are scopul de a preveni o revenire la un razboi civil intre Sudanul de Nord si cel de Sud.

Casa de licitatie estimeaza valoarea modelului Tesla Roadster la 100.000-125.000 dolari.

Actorul american George Timothy Clooney a aparut in comedia romantica One Fine Day (1996), alaturi de actrita Michelle Pfeiffer, in thrillerul The Peacemaker (1997), alaturi de Nicole Kidman, in Batman & Robin (1997), unde a primit rolul lui Batman.

Tesla Motors este un producator american de masini electrice sport, fondat de antreprenorul Elon Musk. La final de 2013 Tesla Motors va incepe productia unui SUV numit Model X, care este bazat pe Model S, insa extinderea gamei nu se opreste aici. Cei de la Tesla au confirmat recent ca se lucreaza la un nou model, un sedan cu dimesiuni apropiate de BMW Seria 3, ce ar putea ajunge pe piata cel mai devreme in 2015.

0-100.ro a publicat in martie 2010 un test drive tip prima impresie cu Tesla Roadster. Poti revedea articolul integral AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Lasa un comentariu