Acasa Revista Presei Revista presei, 13 iul: Dacia salveaza vanzarile Grupului Renault din nou. Parcari speciale pentru femei, in Germania

Revista presei, 13 iul: Dacia salveaza vanzarile Grupului Renault din nou. Parcari speciale pentru femei, in Germania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Vanzarile Dacia au crescut cu 2,5% in prima jumatate a anului, la 181.280 autovehicule, limitand declinul grupului francez Renault, care are dificultati serioase in Europa, dar a recuperat partial scaderea pe pietele emergente, precum Rusia si Brazilia, informeaza MEDIAFAX.

Soferii cu masini avariate in accidente rutiere provocate de alti conducatori auto sunt indreptatiti sa ceara despagubiri pentru prejudiciile financiare rezultate din imposibilitatea temporara de a-si folosi masinile de la asiguratorii RCA ai vinovatilor, insa nu si de la companiile de asigurari unde au incheiate propriile polite Casco, relateaza autobis.ro.

Intr-un oras din sudul Germaniei veti putea gasi locuri de parcare speciale pentru femei. Acestea sunt mai largi, mai bine iluminate si atent semnalizate, relateaza Automarket.ro.

Producatorul ceh Skoda a anuntat rezultatele comerciale pentru primul semestru al anului. Cele aproape 500.000 de unitati vandute reprezinta o crestere cu 8,4% fata de perioada similara din 2011, informeaza capital.ro.

Lasa un comentariu