Acasa Opel Patru masini Opel Adam, surprinse complet necamuflate cu circa jumatate de an inainte de lansare

Patru masini Opel Adam, surprinse complet necamuflate cu circa jumatate de an inainte de lansare

de Adrian Mitrea

Opel Adam (sursa - carpassion.it)

Patru exemplare Opel Adam, cel mai mic model al marcii germane, au fost surprinse complet necamuflate cu mai bine de jumatate de an inainte ca masina sa debuteze in showroom-uri. Adam are trei usi, patru locuri, si este conceput pentru a „fura” din clientela unor masini precum Fiat 500, reiese din primele fotografii spion cu masina, publicate de CarPassion.it.

Proiectat in Germania, Opel Adam va fi produs exclusiv in uzina Eisenach din Germania, si nu va fi o masina „ieftina, low cost”, potrivit Opel. Opel Adam va fi prezentat in premiera mondiala pana la sfarsitul lunii septembrie din acest an, iar debutul in showroom-uri va avea loc in prima parte a anului 2013.

Automobilul are 3,7 metri lungime si va concura pe piata cu versiunile cu trei usi ale unor modele precum Volkswagen up!/Skoda Citigo/Seat Mii si Toyota Aygo/Citroen C1/Peugeot 107.  Printre rivalii redutabili se mai numara Fiat 500, Ford Ka si Renault Twingo.

Opel Adam „va avea posibilitati de personalizare pe care nicio alta masina nu le ofera” si va avea un design „musculos si sportiv”, potrivit Opel.

Pana in data de 8 mai, cand i-a fost confirmat numele, Opel Adam a fost cunoscut sub numele de cod Opel Junior.

comenteaza si pe gmclub

Opel Adam (sursa - carpassion.it)

Opel Adam (sursa - carpassion.it)

Lasa un comentariu