Acasa Design Ford a finalizat modernizarea Centrului de Design Cologne-Merkenich in care a fost conceput B-Max, dupa investitii de 11,6 milioane euro

Ford a finalizat modernizarea Centrului de Design Cologne-Merkenich in care a fost conceput B-Max, dupa investitii de 11,6 milioane euro

de Adrian Mitrea

Centrul de Design Ford Cologne-Merkenich (sursa - Ford)

La circa un an de la demararea lucrarilor de modernizare, Centrul de Design Ford Cologne-Merkenich, din Koln, Germania, este acum mai mare si mai modern, dupa investitii de 11,6 milioane euro. In acest centru a fost conceptul modelul B-Max, produs exclusiv in Romania.

Centrul de Design Cologne-Merkenich a fost extins cu 3.000 de metri patrati (mp) si are acum un total de 16.000 mp. Noua aripa are o suprafata vitrata generoasa si spatiile sunt deschise, pentru ca oamenii sa poate comunica mai usor unii cu ceilalti.

Centrul de Design Cologne-Merkenich al Ford a fost dat in folosinta in 1968. Centrul include si un tunel aerodinamic pentru testari construit in 1984. Aici lucreaza 250 de angajati.

Compania care s-a ocupat de extindere este Wolff & Muller, Spezialbau GmbH & Co. KG din Koln in colaborare cu Ingenieurburo WPW, Saarbrucken.

Productia oficiala a Ford B-Max a demarat pe 25 iunie la Craiova. AICI poti vedea primele ipoteze de design ale B-Max, iar AICI toate detaliile despre masina, disponibila din toamna la dealerii din Romania.

Lasa un comentariu