Acasa Revista Presei Revista presei, 22 iun: Seful AutoItalia vede o scadere de 20% a pietei auto in 2012. Francezii introduc radarul de tronson

Revista presei, 22 iun: Seful AutoItalia vede o scadere de 20% a pietei auto in 2012. Francezii introduc radarul de tronson

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Israel Meir, CEO al AutoItalia, companie cu afaceri anuale de aproximativ 60 mil. euro, spune ca 2012 va fi al cincilea an consecutiv de scadere pentru piata auto locala, din cauza intarzierilor din programul de casare din acest an si pentru ca se asteapta emiterea a cel mult 60.000 de tichete, la jumatate fata de 2011, scrie Ziarul Financiar.

Tunerii de la Kahn Design, cunoscuti pentru pachetele excentrice pe care le creeaza in mod obisnuit, au realizat un pachet discret pentru Aston Martin DBS, pe care l-au numit Casino Royale, relateaza Automarket.ro.

Radarul de tronson: radarul de care nu mai poti scapa nicicum, titreaza promotor.ro.

Renault Romania, sponsor principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman la Jocurile Olimpice de la Londra, cauta 100 de ambasadori ai valorilor olimpice – 100 de oameni obisnuiti, care se ghideaza in viata lor dupa aceleasi valori ca si olimpicii romani care ne vor reprezenta la Londra: excelenta, profesionalism si fair play, relateaza autobis.ro.

Uzina din Maroc creste cadenta. 675 de masini Dacia Lodgy au ajuns in aprilie la clientii europeni, titreaza capital.ro.

Lasa un comentariu