Acasa Revista Presei Revista presei, 9 mai: Mancatul e mai periculos la volan decat telefonul. Profit trimestrial record pentru OMV Petrom

Revista presei, 9 mai: Mancatul e mai periculos la volan decat telefonul. Profit trimestrial record pentru OMV Petrom

de Adrian Mitrea

Revista Presei

In acest an, in Romania se vor produce peste 400.000 de autovehicule, in cele doua uzine auto, de la Mioveni si din Craiova, scrie anuarul „Piata Auto 2012” editat de Ziarul Financiar.

OMV Petrom (SNP) a inregistrat in perioada ianuarie-martie un profit trimestrial record, de 1,38 miliarde lei (381 milioane euro), in crestere cu 65% fata de acelasi interval din anul precedent, si vanzari in urcare cu 21%, la 6 miliarde lei (1,3 miliarde euro), informeaza MEDIAFAX.

Amenzile de circulatie se vor prescrie in continuare, potrivit autobis.ro.

E mai periculos sa mananci decat sa scrii SMS-uri la volan, titreaza voom.ro.

Noua generatie BMW Z4 este asteptata pe piata la mijlocul lui 2015. Inginerii si designerii bavarezi se straduiesc pana atunci sa elaboreze un design si un comportament mai sportiv decat cel al vechilor generatii, scrie Automarket.ro.

Britanicii de la Aston Martin vor finaliza in acest an dezvoltarea unui nou model destinat sa devina port-drapel al marcii cu ocazia implinirii a 100 de ani de istorie, relateaza capital.ro.

Lasa un comentariu