Acasa Revista Presei Revista presei, 6 apr: Model special pentru 45 de ani de AMG. Vanzarile Porsche, in continua crestere

Revista presei, 6 apr: Model special pentru 45 de ani de AMG. Vanzarile Porsche, in continua crestere

de Radu Preda

Revista Presei

Ford Motor a anuntat joi ca va investi 600 milioane de dolari pentru a-si extinde capacitatea de productie la fabrica sa din China deoarece producatorul auto american incearca sa-i ajunga din urma pe rivali, scrie capital.ro.

BMW a publicat primele imagini ale noului Seria 3 cu ampatament marit. Modelul, primul derivat al sedanului de clasa medie, este mai mare cu 11 cm decat varianta standard si se va vinde in China, relateaza Automarket.ro.

Cele mai urate masini in 2012, titreaza money.ro.

Producatorul de automobile sport Porsche a anuntat mentinerea tendintei de creștere și pe primul trimestru al acestui an, cu un plus de 21,2% comparativ cu anul anterior, in luna martie. Totalul livrarilor se ridica la 12.094 unitati in luna a treia a anului, respectiv, 30.553 automobile pe parcursul perioadei ianuarie-martie, informeaza autobis.ro.

Mercedes aduce un omagiu celor 45 de ani de la infiintarea AMG si lanseaza o editie limita la 45 de exemplare, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu