Acasa Foto FOTO: Asa arata Mercedes-Benz GLK restilizat

FOTO: Asa arata Mercedes-Benz GLK restilizat

de Adrian Mitrea

Mercedes-Benz GLK Facelift 2012 (sursa - Daimler)

Cel mai mic SUV din gama Mercedes-Benz, GLK, lansat initial in 2009, primeste in 2012 mici retusuri estetice la exterior si interior pentru a ramane proaspat si pentru a avea o imagine unitara cu restul gamei. Acum nu mai exista diferente de unghiuri de atac intre pachetele pentru sosea si pentru teren accident, masina fiind disponibila cu un singur tip de bara de protectie in fata.

click aici pentru galeria foto

Materialele din interior au fost revizuite si sunt posibile noi combinatii. De asemenea, versiunea restilizata a GLK vine si cu noi modele de jante. Sistemul Audio 20 CD radio vine standard si are afisaj de 5,8 inch, fiind capabil sa citeasca MP3, WMA si AAC. Audio 20 CD radio are intrari USB si AUX-IN, tastatura pentru telefon si conectivitate Bluetooth cu functie hands-free.

De asemenea, acum exista posibilitatea integrarii tabletei Apple iPad pentru pasagerii din spate.

In premiera pentru Mercedes-Benz, pe GLK facelift debuteaza un sistem de camere video ce pot reproduce o imagine de 360 grade in jurul masinii – tehnologie regasita pe masinile rivale de la Infiniti inca de acum 3-4 ani.

Transmisia automata 7G-Tronic Plus este standard pentru toate versiunile 4×4 (4Matic), in timp ce pentru variantele cu propulsie (tractiune spate) este optionala (standard cutie de viteze manuala cu sase viteze).

Specificatii Mercedes-Benz GLK 2012 (sursa - Daimler)

Mercedes-Benz GLK Facelift 2012 (sursa - Daimler)

Lasa un comentariu